3dots.ro

Un bucureștean și-a urcat familia într-un Porsche, iar pe coclaurile unui drum forestier a rămas blocat în noroi

Un bucureștean și-a urcat familia într-un Porsche, iar pe coclaurile unui drum forestier a rămas blocat în noroi

Din articol:

Un bucureștean și-a încărcat soția și cei trei copii în mașină, un Porsche Cayenne, și a plecat într-o binemeritată vacanță de Paști.

În a doua zi de Paști, după ce-a vizitat mai multe obiective turistice din județul Buzău, familia se îndrepta spre casă în aceeași mașină de lux, pe un drum forestier…

Între glodul adunat pe drum și roțile Porsche-ului s-a creat o previzibilă antipatie, astfel încât, la un moment dat, mașina a rămas blocată în noroi, fără să mai poată înainta deloc.

Șoferul Porsche-ului se disculpă de vinovăția situației în care a ajuns invocând faptul că a urmat întocmai indicațiile primite de pe aplicația de navigație, deși, aflându-se pe un drum forestier una mai logică ar fi fost aceea că ar fi uitat că nu se află la volanul unei mașini de teren.

Existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului, familia a sunat la 112 pentru a solicita ajutor.

La fața locului au intervenit mai mulți jandarmi, pompieri, dar și reprezentanți de la primărie, care au reușit sa scoată mașina din noroi.

Membrii familiei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar după remedierea situației și-au continuat drumul în siguranță.

În a doua zi de Paști, după ce-a vizitat mai multe obiective turistice din județul Buzău, familia se îndrepta spre casă în aceeași mașină de lux, pe un drum forestier...

”Pentru a evita astfel de situații, vă recomandăm să vă informați cu privire la prognoza meteo, să nu vă aventurați pe trasee turistice fără echipament adecvat, să țineti cont de starea drumului pe care urmează să-l parcurgeți iar în cazul apariției unor situații de dificultate să solicitați ajutorul prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, a recomandat Jandarmeria.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs