Vicecampion naţional la scrimă, premiat cu gel de duş şi cremă de corp: „Decât să îţi baţi joc, mai repede zici că nu ai”

Vicecampion naţional la scrimă, premiat cu gel de duş şi cremă de corp: "Decât să îţi baţi joc, mai repede zici că nu ai"

Sportivul Daniel Popa a ironizat modul în care a fost premiat la finalul Campionatului Național de Scrimă U23, unde, pe lângă diploma și medaliile obținute, a primit o loţiune de corp și gel de duș.

„Vreau să vă arăt ce am primit de la Federaţie. În 13 ani, nu am crezut că e posibil aşa ceva.

Cum să dai aşa ceva la un Campionat de 23 de ani, probă masculină. Tu îmi dai unt de corp, loţiune de corp şi gel de duş de lime?

Decât să dai aşa ceva şi să îţi baţi joc, mai repede zici că nu ai şi mergem cum suntem noi obişnuţi, doar cu medalia şi diploma”, a spus Daniel Popa.

În replică, Federația Română de Scrimă spune că aceste premii au fost oferite de către partenerii oficiali ai federației și că de premiere a sportivilor trebuie să se ocupe cluburile sportive la care sunt legitimați acești campioni.

Mai mult decât atât, Federația spune că obligația ei este de a asigura diplomele și medaliile pe care le primesc sportivii.

La începutul acestui an, reprezentanții Federației Române de Scrimă atrăgeau atenția asupra faptului că bugetul alocat acestui forum este unul destul de scăzut și că va ajunge doar până la finalul lunii iulie, atunci când se desfășoară Campionatul Mondial de Seniori.