Prietena Cristinei Ţopescu, cea care a semnalat dispariţia ei la 112: Nu fiţi hiene!

13 Ian 2020 | scris de Anita Raicu

Vecina și prietena Cristinei Ţopescu, cea care a sunat la 112, impacientată de lipsa ei de activitate, adresează un apel media la a comenta decent și deontologic tristul eveniment.

Prietena Cristinei Ţopescu, cea care a semnalat dispariţia ei la 112: Nu fiţi hiene!

Ce a postat prietena Cristinei Ţopescu, care se recomandă Diana-Maria, pe Facebook:

”Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câţiva ani. Cristina care imi este prietena şi vecină. Eu am sunat la 112.

Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveţi decenţa de a avea răbdare şi de a fi jurnalişti adevăraţi, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informaţiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei şi despre cum am ajuns să sun la numărul de urgenţă. Nu vă aşteptaţi la picanterii şi mizerii! Vă mulţumesc anticipat.

Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitaţii, nu ştia unde va merge de Crăciun şi Revelion. In plus, aşa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune şi sa povestim.

Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Aşa e Cris. -----

Fiţi DECENŢI! Nu aţi cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informaţii hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină! Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei! Totul va fi public. DECENT. Şi nu credeţi prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de căţeii ei, aşa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul”, a scris Diana Maria, pe Facebook.