3dots.ro

Primarul din Vatra Dornei, la un eveniment împreună cu Ciucă: ‘Soarele a venit cu domnul prim-ministru. E realitate, nu e vis!’ – video

Primarul din Vatra Dornei, la un eveniment împreună cu Ciucă: ‘Soarele a venit cu domnul prim-ministru. E realitate, nu e vis!’ – video

În cel mai pur stil caragialesc, primarul PNL din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, l-a elogiat, joi, pe premierul Nicolae Ciucă, care a mers în județul Suceava la deschiderea de către Transgaz a magistralei de gaz natural Pojorâta-Vatra Dornei.

”Soarele de afară a venit cu domnul prim-ministru. E realitate, nu e vis!”, a spus edilul.

Premierul Ciucă a mers în județul Suceava pentru a marca finalizarea lucrărilor la conducta de transport gaze naturale pe tronsonul Pojorâta-Vatra Dornei, odată cu aniversarea a 430 de ani de atestare documentară a municipiului, și a ținut un discurs alături de șeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și de primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Invitat să spună câteva cuvinte, Ilie Boncheș și-a început discursul spunând că îi este foarte greu să se concentreze, și chiar așa a și fost!

”Mi-e foarte greu să mă concentrez să găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru astăzi, dar atâta trebuie să spun, că soarele de afară într-adevăr a venit la Vatra Dornei împreună cu domnul prim-ministru, împreună cu domnul președinte, cu domnul director general. Și chiar e realitate, nu e vis!

Dacă mă credeți, melodia "mă simt ca la 20 de ani" e valabilă la mine, dar am mintiuța de acuma și asta e bine și voi merge înainte cu proiectele care sunt în desfășurare și garantat se va bucura, eu zic că și la inaugurare, domnul prim-ministru, chiar dacă îl găsim într-o funcție mai mare sau oricând la Vatra Dornei, este acceptat, iubit și primit cu ospitalitate.

Pe toată lumea vă aștept la Vatra Dornei și în 2 ani de zile Vatra Dornei trebuie să arate ca stațiunea care era acum 130 de ani, când a fost primul oraș iluminat din Bucovina. Vatra Dornei a avut prima uzină electrică din Bucovina.

Și asta e datorită oamenilor care s-au zbătut acuma. Și, altfel, dacă nu se zbăteau și domnul președinte și cu domnul prim-ministru, nu eram în această fază”, a declarat primarul.

Discursul primarului Ilie Boncheș îl găsiți la minutul 14.54 in clipul video.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs