Fostul Principe Nicolae va deveni din nou tată

Fostul Principe Nicolae a anunțat în această dimineață, pe pagina sa de Facebook, că soția sa, Alina Binder este însărcinată.

Vestea a venit pe neașteptate și este una și mai fericită, având în vedere că vine exact de ”Ziua Copilului”.

”Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie.

Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și a valorilor tradiționale,în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară,în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris în comunicat fostul Principe Nicolae.

Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară
La data de 1 august 2015, Regele Mihai I a decis retragerea titlului de Principe nepotului său Nicolae şi excluderea din succesiunea la Coroana României.

Fără să fie confirmat în mod oficial, motivul acestei excluderi a fost o urmare a scandalului produs de asumarea paternității asupra copilului pe care Nicolae îl are cu Nicoleta Cîrjan, pe care ulterior l-a recunoscut.

În 2018 fostul Principe Nicolae s-a căsătorit cu Alina Maria Binder. La nunta din 30 septembrie 2018, membrii Casei Regale a României nu au participat, confirmând relațiile reci.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories