3dots.ro

Gino Iorgulescu: ”Fiul meu nu s-a drogat! Cine spune asta minte!”

Gino Iorgulescu: ”Fiul meu nu s-a drogat! Cine spune asta minte!”

O nouă înfățișare în procesul lui Mario Iorgulescu a avut loc azi, la Curtea de Apel. Inițial, ședința instanței ar fi trebuit să înceapă de la 12:00, dar a fost mutată la ora 15:00.

Avocații lui Mario Iorgulescu au cerut sesizarea Curții Constituționale pentru că Mario Iorgulescu nu poate fi citat, fiind o persoană lipsită de discernământ. Ei au motivat că Mario trebuie să fie reprezentat de tatăl său, Gino Iorgulescu.

De asemenea, apărătorii lui Mario Iorgulescu au venit cu o probă privind faptul că Spitalul Elias nu avea acreditare pentru preluarea probelor și au cerut rejudecarea cazului.

În plus, avocații au mai cerut schimbarea încadrării juridice, din omor, în ucidere din culpă. Dar completul de judecată a respins cererea.

Procurorul a cerut o majorarea a pedepsei cu 3-4 ani pentru că Mario Iorgulescu consumase droguri la momentul accidentului.

La ieșire, Gino Iorgulescu, președintele LPF și tatăl lui Mario, a avut un mesaj scurt: ”Fiul meu nu s-a drogat! Cine spune asta minte”.

”Concluzia după acest termen e că Mario Iorgulescu nu era drogat! Avem probe pe care le-am supus atenției instanței. Avem un raport de expertiză care dovedește asta.

Prelevarea probelor biologice s-a făcut nelegal. Spitalul nu avea acreditare pentru a preleva probe biologice. Mai mult, presupusa substanța psihoactivă a fost găsită doar în urină, nu și în sânge. Asta înseamnă ca nu putea ajunge acolo decât prin contaminare!”, a declarat și avocatul Virgil Boglea, citat de Gazeta Sporturilor.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs