Biletul de adio lăsat de profesorul care a intrat intenționat cu mașina într-un TIR: ”Acea femeie m-a omorât cu adevărat…”

Mesaj de adio lăsat de profesorul care a intrat intenționat cu mașina într-un TIR: ”Acea femeie m-a omorât cu adevărat…”

Un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din județul Galați, a fost prins între două tiruri, într-un grav accident de circulație, produs vineri după-amiază pe E85, în zona Pufești.

Conform informațiilor ulterioare, șoferul în de 37 de ani a premeditat accidentul. El a lăsat un bilet de adio în care explică motivul sinuciderii.

Biletul de adio este adresat fostei sale soții. Conform Jurnal de Vrancea, tânărul a povestit și motivele care l-au determinat să-și curme zilele.

”Când vei citi acest mesaj… nu voi mai fi… vei afla că am făcut accident cu un TIR… Asta trebuie să știe Ștefi de acum încolo… tati e un înger care îl va veghea de sus.

Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani și ceva… nu m-am împăcat niciodată cu asta.

Ultimii 2 ani au fost groaznici… fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă, fără o familie… da…

Acea femeie m-a omorât cu adevărat… ți-am lăsat toți banii mei, transferați în cont. 300 de milioane am transferat pentru Ștefi… să nu știe nimeni… atât mai am… să te descurci o perioadă cu Ștefi.

Nu am fost un tată bun pentru Ștefi în ultimii 2 ani, merita un om care să îi fie alături zi de zi…

Am pierdut multe momente când puteam fi lângă el… am fost de atâtea ori apăsat și nervos când era cu mine. El voia doar să se joace și eu nu eram în stare să îi ofer asta…

Ai grijă de puiul nostru… am încredere în Cosmin că va fi lângă voi… te iubesc Ștefi… Să faci rost de certificatul de deces și să îi faci lui Ștefi pensie de urmaș”.