Cel puţin încă trei victime ale lui Dincă, identificate după probele ADN. Femeile trăiesc şi ar fi fost deja audiate de anchetatori

02 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

 Conform unor surse apropiate anchetei DIICOT în cazul de la Caracal, din probele ridicate din casa lui Gheorghe Dincă a fost identificat profilul ADN a cel puţin alte trei victime. Conform surselor citate de cotidianul Adevărul, femeile sunt în viaţă, şi ar fi fost audiate de către anchetatori.

  • Cel puţin încă trei victime ale lui Dincă, identificate după probele ADN. Femeile trăiesc şi ar fi fost deja audiate de anchetatori

Procurorii au prelevat în urma cercetărilor la faţa locului zeci de probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă, în principal pete de sânge, iar primele rezultatele primite de anchetatori de la specialiştii în medicină legală indică alte cel puţin trei victime ale lui Gheorghe Dincă, în afara Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Una dintre victime este femeia de 49 ani, din Brâncoveni, judeţul Olt, luată de acasă de Dincă, sub pretextul că are să-i dea de lucru în grădină.

Ajunsă la imobilul din strada Craiovei, nr. 169, după câteva ore de muncă în grădină, femeia a fost târâtă în încăpere şi violată, dar şi bătută, la final agresorul ameninţând-o că dacă va dezvălui cuiva cele întâmplate o va omorî. Femeia a povestit pe larg calvarul prin care a trecut şi de ce vreme de luni de zile nu a depus plângere împotriva bărbatului.

Celelalte victime ar fi fost de asemenea fete sau femei lipsite de apărare. Una dintre acestea i-ar fi căzut victimă bărbatului cu mai mulţi ani în urmă, pe când era încă minoră, iar părinţii acesteia îi munceau lui Dincă în gospodărie, aceştia având încredere să o lase pe copilă în preajma lui. 

O altă victimă ar fi o fată de etnie romă, cel mai probabil dintr-un cartier din Craiova în care mai mulţi martori spun că l-au văzut pe Gheorghe Dincă urmărind fetele de vârstă mică, vulnerabile, provenind din familii sărace.

SHARE