Punct final. Fosta chelneriță detașată la Apele Române și-a dat demisia

09 Feb 2021 | scris de Monica Pavelescu

Într-un final, lucrurile par să se așeze în matca firească și la Apele Române. Rămâne întrebarea, câți or mai fi în aceeași postură, a căror angajare pe pile și relații n-a avut ghinionul să devină publică...
 
Epopeea Simonei Iancu, fosta chelneriţă detaşată pe un post de inginer la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, cea care habar n-avea absolut nicio calitate de a ocupa postul respectiv, şi-a prezentat demisia. Actul unilateral a fost înregistrat de Primăria Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, luni, 8 februarie.

Punct final. Fosta chelneriță detașată la Apele Române și-a dat demisia

Simona Iancu a fost angajată, prin dispoziţie de primar, pe postul de administrator public la Primăria Vatra Moldoviţei, fiind detaşată după trei zile pe un post de inginer la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad.

Luni, 8 februarie, tânăra a demisionat din funcţia de administrator public al primăriei din judeţul Suceava, ceea ce înseamnă că nu mai lucrează nici la Apele Române.

Pe de altă parte, Gabi Musteaţă, omul care s-a opus angajării la ABA Prut-Bârlad a Simonei Iancu, ospătăriţa devenită inginer peste noapte a rămas fără loc de muncă.

În ultima sa zi la birou, Gabi Musteaţă a primit un singur mesaj din partea şefului Petru Avram: ”Mi-a transmis, prin cei de la Resurse Umane, să eliberez biroul şi să predau totul până la ora 15.30. Nu m-am întâlnit cu el astăzi”. 

Gabi Musteaţă aşteaptă decizia instanţei, după ce a contestat hotărârea luată de conducerea Apelor Române.

Imediat după ce au aflat că cel pe care îl vor da afară va face contestaţie în instanţă, cei de la Apele Române au angajat servicii de consultanţă juridică, deşi, în cadrul instituţiei, ar fi deja angajaţi patru jurişti. 


CLICK - Follow us on Google News