Răspunsul dat de Dragnea, după ce purtătorul de cuvânt al BOR l-a învinuit pentru eșecul referendumului

10 Oct 2018

Liviu Dragnea a declarat, referitor la criticile Bisericii Ortodoxe, care îl învinuiește pentru eșecul referendumului pentru redefinirea familiei că dorește să dea o replică fețelor bisericeș

Marți, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a acuzat că oamenii nu au ieșit la vot din cauza asocierii referendumului cu Liviu Dragnea și din cauza neclarității întrebării de pe buletinul de vot.

«Sunt mai multe cauze pentru neîntrunirea cvorumului: politizarea evenimentului, asocierea referendumului cu Liviu Dragnea, neclaritatea întrebării puse în cadrul referendumului. (...) Nu este înfrângerea Bisericii, este a celor care s-au lăsat captivi indiferenței personale, ignorării mizei acestui referendum și manipulărilor în special din mediul online. (...) A fost o onoare să susținem o temă civică de o asemenea amploare», este de părere Vasile Bănescu.

«Am văzut asta. Eu sunt creștin-ortodox. Și sunt un om religios, nu practicant, dar sunt un om religios și foarte respectuos. Cu foarte mare greutate mă abțin să dau răspuns la acele ziceri. Cu foarte mare greutate și doar din respect», a declarat Liviu Dragnea. 

SHARE