3dots.ro

Radu Paraschivescu se declară scârbit de ipocrizia Digi24

Radu Paraschivescu se declară scârbit de ipocrizia Digi24

Scriitorul Radu Paraschivescu contestă decizia Digi24 de a-l include într-un clip video de promovare, lansat cu ocazia împlinirii a zece ani de activitate a postului tv,, amintind modul în care l-a concediat.

”Digi24 va implini zece ani la 1 martie 2022. Intr-un filmulet de anuntare a aniversarii, apar si eu pret de doua secunde decupate din ‘Da-te la o carte’, iar sub mine e trecut cuvantul ‘excelenta’.

Context: la inceputul lui martie 2019, Digi24 opreste unilateral colaborarea cu mine, invocand motive care ar face sa rada o testoasa prepubescenta. Postul decide sa nu-mi plateasca opt editii lucrate in contul lunii martie fiindca nu se vor difuza (decizia nedifuzarii apartine exclusiv conducerii postului).

Pe 1 mai 2019, Digi24 ma scoate si de pe site-ul unde imi publicam articolele, pe motiv de neclaritati in contract (neelucidate nici pana azi).

Iar acum ma plaseaza in acest filmulet, lovit brusc de amnezie si gata sa ciuguleasca un pic de imagine. Ma declar scarbit de acest tip de ipocrizie”, a scris Paraschivescu pe Facebook.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs