Marius Tucă Show. Rafila, criză de râs la auzul ultimelor declaraţii făcute de Tătaru despre evoluţia epidemiei din România - video

05 Aug 2020 | scris de Monica Pavelescu

Strategia de comunicare a autorităţilor din România, pe subiectul pandemiei, are o componentă de bază, din februarie până acum: oferirea unor declaraţii cât mai alarmiste, indiferent că numărul de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus erau 165 pe zi sau 1.200.

Marius Tucă Show. Rafila, criză de râs la auzul ultimelor declaraţii făcute de Tătaru despre evoluţia epidemiei din România - video

”Sunt nişte exagerări care apar, din păcate, numai la noi!“, spunea, la un moment dat, profesorul Alexandru Rafila, într-un interviu acordat pentru cotidianului Adevărul.

De altfel, profesorul Rafila poate fi identificat drept o ”voce a raţiunii“, luând în considerare perspectiva pe care o oferă în legătură cu pericolul COVID-19 şi modul în care trebuie luate măsurile de prevenire, pentru a ne feri de îmbolnăvire.

Doar că, după cinci luni de apariţii constante în mass-media, până şi profesorul Rafila a ajuns să fie şocat, de-a dreptul, de declarațiile făcute de reprezentanți ai Guvernului.

Invitat la emisiunea Marius Tucă Show, profesorul Rafila a avut o veritabilă criză de râs, atunci când moderatorul emisiunii, Marius Tucă, i-a citit nişte declaraţii fără nicio noimă oferite de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, despre evoluţia pandemiei în România. 

Momentul a devenit deja viral, în această dimineaţă, pe reţelele de socializare...


CLICK - Follow us on Google News