Raluca Medeşan, co-fondator al proiectului Profesorul Digital, s-a stins din viaţă la doar 34 de ani 

15 Apr 2021 | scris de Monica Nistor

Raluca Ana Medeșan a încetat din viață la doar 34 de ani. Era co-fondatorul proiectului Profesorul digital, doctorand în Științele educației și implicată în mai multe proiecte pentru modernizarea predării și a carierei didactice.

Raluca Medeşan, co-fondator al proiectului Profesorul Digital, s-a stins din viaţă la doar 34 de ani 

Raluca Ana Medeşan era doctorand în Ştiinţele educaţiei la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti.

Anunţul decesului său a fost publicat pe platforma Profesorul digital, proiectul pe care l-a fondat şi în care erau oferite resurse pentru predarea digitală şi pentru formarea şi îmbunătăţirea competenţelor digitale ale profesorilor.

Colegii şi apropiaţii Ralucăi Ana Medeşan au semnalat dispariţia fulgerătoare a acesteia. Raluca ar fi aflat recent că suferă de o boală incurabilă, iar evoluţia a fost galopantă, scriu sursele Edupedu.ro.

În proiectul Profesorul digital Raluca Ana Medeşan era co-fondatoare alături de Dragoş Apostu, Learning Program Manager pentru UiPath.

Raluca Ana Medesan a fost co-creatorul programelor de Managementul Carierei Didactice şi Profesorul Digital din cadrul Finnish Teacher Training Center. De asemenea, iniţiatorul pilotului ”Pepper – asistent de învăţare la Şcoala Finlandeză Sibiu”.

”Din această după-amiază, Ana Medeşan va fi depusă la biserica mânăstirii Caşin, astfel încât vă puteţi lua bun rămas de la prietena noastră lumină. La ora 19.00 va avea loc o slujbă de priveghere”, scrie, într-o postare pe Facebook, Oana Moşoiu, colegă şi prietenă apropiată.


CLICK - Follow us on Google News