3dots.ro

Rareş Ioan Stoica, actor al Teatrului Nottara, a murit la vârsta de 54 de ani

Rareş Ioan Stoica, actor al Teatrului Nottara, a murit la vârsta de 54 de ani

Din articol:

Actorul Rareş Ioan Stoica a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, anunţă Teatrul Nottara. Dumnezeu să-l odihnească.

”Cu profund regret, anunțăm încetarea din viață a actorului Rareș Ioan Stoica, la doar 54 de ani.”, scriu reprezentanții Teatrului Nottara, într-un mesaj postat pe Facebook.

Rareş Stoica a absolvit Academia de Teatru şi Film din Bucureşti în anul 1993, specializarea actorie, la clasa profesorului Alexandru Repan.

Imediat după absolvire, actorul fost cooptat în trupa Teatrului Nottara, din care a făcut parte vreme de peste 25 de ani. Rareș Ioan Stoica a lucrat ca voice over la Kanal D (4 ani la rând).

Cauza decesului, neprecizată, dar apropiații lui Rareș Ioan Stoica spun că nu era bine de câțiva ani

Reprezentanții teatrului nu au precizat și cauza decesului actorului, produs în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, dar prietenii apropiați spun că ”nu era bine deloc de câțiva ani”, tot fără să ofere prea multe detalii.

Rareş Ioan Stoica va fi înmormântat la Iaşi, oraşul în care s-a născut, mai precizează reprezentanții Teatrului Nottara.

Rareș Ioan Stoica, logodnicul Manuelei Hărăbor

Rareș Ioan Stoica și Manuela Hărăbor s-au logodit în 2012, la Mănăstirea Radu Vodă, dar au ales s-au despărțit după numai patru ani, presa tabloidă comentând că despărțirea s-a produs din cauza faptului că actrița oferea mai mult timp atenție îngrijirii fiului ei.

Înainte de această logodnă, actorul trecuse și el printr-un mariaj încheiat cu un divorț amiabil. El a fost căsătorit cu actrița Crenguța Hariton, colegă la Teatru Nottara, și au divorțat în 2002. Rămăsese în relații bune cu fosta soție, mai ales că aveau și o fetiță împreună.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs