3dots.ro

Prima reacție a lui Rareș Bogdan după imaginile de la aniversarea fiicei sale

Prima reacție a lui Rareș Bogdan după imaginile de la aniversarea fiicei sale

Spre deosebire de colegul său de partid, Ludovic Orban, surprins la o voioasă și fumată agapă chiar în biroul primului-ministru din Palatul Victoria, Rareș Bogdan nu admite că ar fi ignorat regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului…

Rareș Bogdan a reacționat la seria de articole publicate de cotidianul Libertatea, legate de aniversarea fiicei sale, ce a avut loc într-un restaurant din Cluj, și la care ar fi participat circa 100 de invitați, din care o bună parte au stat în interior, deși reguliile stării de alertă interzic asta

Într-o declarație pentru stiripersurse.ro, Rareș Bogdan spune despre articolul din Libertatea că este ”o tâmpenie” și susține că la petrecere ”s-a stat afară”.

”Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior.

Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a patru prieteni de familie cu copii sau nepot.

Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan.

Declarația lui Rareș Bogdan este contrazisă de imaginile publicate de Libertatea, realizate cu o dronă, care arată doar câteva mese pe terasa restaurantului, și nici acelea ocupate.

De asemenea, și șefa localului în care a avut loc petrecerea a declarat că ”am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva”. 

O imagine publicată de o tânără pe Instagram Stories arată și cum a fost amenajat localul la interior: cel puțin cinci mese mari și nici vorbă de distanțare fizică între participanți.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU