Reacția sfidătoare a unei șoferițe care și-a parcat mașina de teren pe două locuri destinate persoanelor cu handicap

6 Nov 2018

O tânără și-a parcat autoturismul de teren nu pe unul, ci pe două locuri destinate mașinilor persoanelor cu handicap. Întâmplare a avut loc în parcarea subterană a unui mall din Târgu-Jiu.

Imaginea postată pe o pagină de Facebook s-a viralizat rapid, iar în scurt timp, profilul tinerei a început să fie comentat și etichetat în secțiunea de comentarii.

Inițial, femeia a reacționat sfidător: «Parchez unde vreau eu! Mâine o să o parchez tot acolo, măcar să fiu zilnic în centrul atenției».

După o avalanșă de comentarii în care era criticată pentru atitudinea sa lipsită de respect, tânăra și-a cerut scuze, ceea ce demonstrează că interacțiunea în cadrul rețelelor de socializare are și valențe educative.

«Nu credeam niciodată că se va ajunge aici. Prima dată luai totul ca pe o glumă. Dar degeneră prea tare. Orice om greșește, e omenesc. Asta nu înseamnă că trebuie să înjurați și să folosiți cuvinte jignitoare.

Era prea aglomerat și nu aveam loc de parcare. Nu dădui în cap la nimeni. Stați calmi, mai mult de 10 minute nu am stat să ocup locurile. Îmi cer sincer scuze pentru toată nebunia creată», a scris  șoferița, într-o încercare de împăcare cu opinia publică.

SHARE