3dots.ro

Reporterul Digi 24, trimis special în Israel, transformă o situație dramatică într-una penibilă – video

Reporterul Digi 24, trimis special în Israel, transformă o situație dramatică într-una penibilă – video

Din articol:

După apariția rețelelor de socializare și canalele media tradiționale au făcut pasul de la centre de informare la cel de ”storcătoare” de emoție publică…

Postul de televiziune Digi 24 a trimis în Israel o echipă de teren formată din jurnaliștii Cristina Cileacu și Valentin Stan.

Într-o intervenție live din Tel Aviv, Cristina Cileacu a relatat de la fața locului culcată la pământ, vorbind despre faptul că bombardamentele sunt destul de aproape de locul în care se află.

Dar din imaginile difuzate de Digi24 se poate observa că în timp ce Cristina Cileacu se află culcată la pământ, prin spatele trec mai multe persoane care circulau cât se poate de liniștite pe biciclete, un semn că situația nu era chiar atât de dramatică pe cât spunea reporterul tv.

Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar dorința de a dramatiza a reporterului i-a adus ”un plus” de faimă nedorită.

”Am prins un atac cand transmiteam live si am facut ce se face: ne-am pus la pamant. Dl asta a tinut neaparat sa ne considere penibili. Il pot anunta ce mai zboara spre Israel, m-ar interesa ce ar face cand aude alarme si bombe simultan. Dar nu se face, sunt un om cu capul pe umeri si n-as dori raul cuiva vreodata. Pentru imagini complete, cu alarme si bombe incluse, uitati-va la stirile Digi24. Restul este bla bla de expert in obscuritate si tupeu. Toda raba pentru grija!”, a comentat Cristina Cileacu reacția publică în legătură cu relatarea sa.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs