Spania. Sute de pasageri ai unei curse Wizzair, blocați la sol din cauza unui român beat

Spania. Sute de pasageri ai unei curse Wizzair, blocați la sol din cauza unui român beat

Un român despre care cotidianul spaniol Heraldo spune că era în stare de ebrietate a ”reușit” să întârzie cu mai mult de o zi dorința de a ajunge la destinație pe care o aveau cei 224 de pasageri ai cursei aeriene Wizzair ZaragozaBucurești, după ce a avariat ușa aeronavei, încercând să o deschidă cu forța…

Zborul companiei Wizzair către capitala României fusese programat inițial să decoleze din Zaragoza la ora 9:15, pe 30 septembrie, dar abia duminică, la 13:20.

Cei 224 de pasageri ai cursei aeriene au fost evacuați după ce românul, beat, a avariat ușa avionului după ce a încercat să o deschidă cu forța.

Compania aeriană a încercat să rezolve problema tehnică, dar nu au reușit să o remedieze, spre dezamăgirea pasagerilor care și-au petrecut ziua în terminalul aeroportului, și, cum nici nu a putut să-i relocheze către alte zboruri, a fost nevoită să-i cazeze în mai multe hoteluri din oraș.

Comandamentul Gărzii Civile din Zaragoza a raportat incidentul produs de comportamentul unui pasager beat, un român cu domiciliul în Zaragosa, dar nu a oferit informații dacă persoana responsabilă a fost arestată și, dacă da, ce acuzații i-au fost aduse.

Cursa a plecat duminică din Zaragoza duminică la ora 13.20, dar, din motive de siguranță a zborului, nu a mai fost permisă îmbarcarea a 50 de pasageri, care au fost distribuiți ulterior în alte curse spre București.

”Am copilul în spital și soțul meu, care lucrează în armată, nu poate rămâne cu el. Dacă nu zburăm astăzi, nu am putea zbura până marți”, s-a plâns o româncă, înainte de a reuși în sfârșit să urce în avion.