3dots.ro

Germania. Un tânăr român, părăsit de iubită, a intrat voluntar într-un TIR, , în direct pe Facebook – video

Germania. Un tânăr român, părăsit de iubită, a intrat voluntar într-un TIR, , în direct pe Facebook – video

Într-o criză provocată de faptul că tocmai fusese anunțat de iubita sa că îl părăsește, un tânăr român, stabilit în Germania, a apăsat accelerația la peste 170 km/h și a intrat, în mod voluntar, cu duba pe care o conducea într-un TIR.

Tânărul a explicat motivația gestului său într-o transmisie live, făcută pe Facebook, care a surprins și accidentul voluntar.

"Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă.", a transmis tânărul pe Facebook.

După 8 minute de goană, românul accelerează, aproape la 170 km/h, virează la dreapta și se izbește violent de un TIR.

După impact, telefonul său a continuat să transmită Live pe Facebook. După momente lungi de tăcere, pe înregistrare se aud voci în germană ale martorilor care i-au sărit în ajutor. 

Salvatorii au remarcat faptul că telefonul era setat să transmită live pe Facebook de abia după 53 de minute și 50 de secunde. Deocamdată, starea de sănătate a românului nu este cunoscută.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs