Un român din Italia, apel disperat la poliție: "Ajutor, m-a bătut soacra!"

21 Mai 2019 | scris de Anita Raicu

Un român rezident în Italia, în vârstă de 38 de ani, a sunat la poliţie, solicitând ajutorul agenților de ordine după ce, le-a spus el, fusese bătut de soacra sa, scrie bolognatoday.it.

Un român din Italia, apel disperat la poliție: "Ajutor, m-a bătut soacra!"

După ce s-a asigurat că polițiștii au pornit spre el, bărbatul a ieșit din casă şi i-a așteptat în stradă, în fața clădirii din Via Scipione Dal Ferro, unde locuiește alături de soţie şi mama acesteia.

Poliţiştii l-au găsit pe român agitat şi în stare de ebrietate, reușind să afle de la el ce s-a întâmplat. de abia după ce l-au calmat.  Apoi, după ce au ascultat versiuna soțului au mers în apartamentul familial, unde le-a deschis ușa soția reclamantului.

Alături de mama ei, femeia, o româncă în vârstă de 36 de ani, le-a povestit polițiștilor că locuieşte împreună cu bărbatul din luna ianuarie și că acesta, încă de la început, se manifestase în mod violent atât cu ea, cât și cu mama sa.

Cei trei locuiau în aceiași casă și, de obicei, disputele care începeau verbal,se terminau mereu cu violență, bărbatul nescăpând ocazia să le lovească pe cele două, mai ales când era în stare de ebrietate. 

De asemenea, femeia a mai mărturisit polițiștilor că situația a degenerat într-o asemenea măsură încât, în ultimul timp, a încercat întotdeauna să se întoarcă acasă numai după ce bărbatul adormea.

Soacra a declarat că de fapt, în seara respectivă, ginerele a fost cel care a lovit-o și a împins-o pe scări. Femeia s-a prezentat la spitalul Sant’Orsola, unde s-a constatat că prezenta contuzii la nivelul umărului drept. 

Într-un final, polițiștii din Bologna l-au arestat pe bărbat şi l-au acuzat de violență în familie, rezistență și amenințări la adresa unui funcționar public.


CLICK - Follow us on Google News