3dots.ro

Italia. Un român de 20 de ani a lovit cu BMW-ul un alt tânăr, exact în locul în care mama lui a murit, acum patru ani, călcată de o mașină

Italia. Un român de 20 de ani a lovit cu BMW-ul un alt tânăr, exact în locul în care mama lui a murit, acum patru ani, călcată de o mașină

Un tânăr, care se plimba luni seara cu iubita pe via Vittoria, în apropiere de Levada, în provincia Treviso, în Italia, a fost lovit violent de un autoturism BMW, exact în locul în care în urmă cu patru ani o mașină o lovea și o ucidea pe mama șoferului vinovat de accident, scrie cotidianul Tribuna Treviso.

R.M., tânărul de 22 de ani din Salgareda, este acum în afara oricărui pericol, după accidentul ce s-a petrecut luni, în jurul orei 18.45, în timp ce se plimba liniștit împreună cu iubita pe via Vittoria, drumul care face legătura între cătunele Levada și Busco, din Ponte di Piave.

La volanul BMW-ului sport care l-a lovit din spate și l-a proiectat în zbor cel puțin doisprezece metri, un tânăr de nici 20 de ani, din zonă.

Printr-o coincidență tragică incredibilă, șoferul BMW-ului este fiul româncei care, în februarie 2019, a fost lovită pe aceeași porțiune de drum de o mașină care nu o văzuse mergând pe marginea carosabilului. Femeia de 38 de ani a murit, în timp ce fiica ei, care mergea alături, a fost salvată de medici.

Accidentul mortal al româncei a fost pus pe seama vizibilității reduse în zona respectivă de drum, neluminat noaptea.

În cel produs în același loc de fiul ei, se pare că soarele, care la apus, a fost cel care l-a orbit pe tânărul român de la volan.

Mașina condusă de român se pare că circula cu viteză mare și l-a lovit pe băiat în plin, în timp ce iubita lui, care se afla puțin mai exteriorul drumului, a scăpat nevătămată și, deși șocată, a fost prima care i-a acordat primul ajutor.

Tânărul accidentat își pierduse conștiența și sângera abundent la cap. Din fericire, în doar câteva minute, atât ambulanța, cât și un elicopter au ajuns la fața locului, reușind să-i salveze viața.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs