Un român aflat în drum spre țară cu autocarul, dispărut misterios, a fost găsit decedat

Un român aflat în drum spre țară cu autocarul, dispărut misterios, a fost găsit decedat

Un român aflat la lucru în Italia și pornit pe drumul spre casă a fost dat dispărut de familie după ce fusese văzut ultima dată la una dintre opririle autocarului, la graniţa italo-slovenă.

Dispariţia lui Constantin Ignat, zis Ciripelu, în vârstă de 39 de ani, a fost reclamată poliţiştilor din Târgu Neamţ de către mama lui, pe data de 27 ianuarie 2023, care a reclamat că, în urmă cu nouă zile a plecat din Italia, dar nu se mai ştie nimic de el.

Bărbatul fusese văzut pentru ultima dată după ce coborâse din autocar, la un restaurant.

”Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv.

Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, spera o rudă de-ale sale, citată de Ziar Târgu Neamț.

Din păcate, duminică, 29 ianuarie, Poliția a fost înștiințată de autoritățile italiene că persoana dispărută, Constantin Ignat, a fost găsit fără viață.

Până în acest moment nu se cunosc detalii despre condiţiile în care a survenit decesul românului, dacă a fost una violentă sau din cauze naturale, posibil ca urmare a unei afecțiuni medicale, autoritățile italiene certificând doar decesul şi identificarea persoanei pe baza documentelor găsite asupra sa.

Și familia celui dispărut a confirmat pe Facebook decesul acestuia: ”Ignat Constantin a fost găsit, dar din păcate fără viaţă. Mulţumim tuturor pentru ajutor! Nu ştim mai multe detalii la momentul actual, dar o să revenim, dacă aflăm! Dumnezeu să te ierte!“.