3dots.ro

Germania. Un român și-a uitat soția pe autostradă. Când a realizat, a început să o caute prin toate parcările

Germania. Un român și-a uitat soția pe autostradă. Când a realizat, a început să o caute prin toate parcările

Cel puțin o dată pe an apare o știre despre un șofer român care-și uită ba soția, ba copilul sau altă rudă pe vreo autostradă din străinătate, nu e un fenomen de masă, dar pare să devină o tradiție…

sachsische.de relatează faptul că un român și-a uitat soția la un punct de oprire de pe autostrada A4 din Germania, după ce făcuseră o scurtă oprire pentru a merge la toaletă.

Inițial, femeia a zis că nu coboară din mașină, dar, între timp s-a răzgândit și a mers și ea la toaletă. Când s-a întors, bărbatul nu a sesizat lipsa soției, s-a urcat în mașină și a pornit la drum.

Când a revenit de la toaletă, femeia s-a trezit singură, în toiul nopții, fără să cunoască limba germană, în punctul de oprire Am Eichelberg.

”Toate posturile de poliție de pe autostradă din Saxonia au fost alertate telefonic. După câteva ore, colegii noștri din Dresda au reușit să-l identifice pe bărbat, deoarece acesta își căuta soția în toate parcările, pentru că nu mai știa unde oprise”, a transmis Anja Leuschner, purtătorului de cuvânt al poliției rutiere germane.

Familia de români s-a reîntâlnit la primele ore ale dimineții și și-a continuat drumul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs