3dots.ro

Noi detalii în cazul dispariției Alexandrei, românca din Germania, însărcinată în 8 luni: ”Mesaje bizare trimise de pe telefon”

Noi detalii în cazul dispariției Alexandrei, românca din Germania, însărcinată în 8 luni: ”Mesaje bizare trimise de pe telefon”

Cazul Alexandrei R., românca în vârstă de 39 de ani, însărcinată în 8 luni, care a dispărut fără urmă în dimineața zilei de 9 decembrie 2022, după ce și-a lăsat fiica adoptivă la o grădiniță din Schwabach, continuă să rămână fără răspuns din partea poliției germane, scrie infranken.de.

Alexandra R. a fost văzută ultima dată atunci când și-a dus fiica adoptivă, în vârstă de doi ani, la grădinița din Schwabach, un oraș din regiunea administrativă Franconia Mijlocie, landul Bavaria din Germania.

Femeia a lucra ca manager la o sucursală bancară, dar se afla în concediu de maternitate din cauza sarcinii.

Anchetatorii sunt de părere că femeia nu a dispărut în mod  voluntar, având în vedere că toate documentele personale au rămas la domiciliu, inclusiv fișa medicală privind sarcina sa.

”Suntem convinși că cineva este responsabil pentru dispariția femeii. Există un cerc de suspecți, dar nu deținem dovezile necesare, decisive, pentru a putea vorbi despre o reținere în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Franconia Centrală.

Conform oficialului poliției germane, suspecții la care face referire sunt ”doi bărbați din cercul social al Alexandrei”, media speculând că ar fi vorba de fostul iubit al româncei și unul dintre partenerii săi de afaceri.

Mai multe publicații din Germania relatează faptul că la scurt timp după ce a fost văzută pentru ultima dată, a doua zi după dispariție, de pe telefonul Alexandrei R. au fost trimise o serie de mesaje ciudate:”Nu mai suport”, ”Am făcut atât de multe prostii”, ”Am încurcat atât de mult”. Mesaje expediate după un anumit tipar, la oră fixă – 15.30.

În opinia poliției, aceste mesaje  confirmă încă o dată faptul că dispariția româncei nu este una voluntară.

Tot legat de telefonul Alexandrei, presa germană relatează că atunci când unul dintre prietenii săi a apelat-o, la telefon i-a răspuns un bărbat.

Cel care a răspuns la telefonul româncei se afla în Italia, în apropierea unei zone de parcare a unei autostrăzi, în apropiere de Bologna, și spune că a remarcat dispozitivul pe jos, lângă camioneta sa.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Michael Konrad, nu a confirmat informațiile referitoare la mesaje și apelul telefonic.

Actualul iubit al româncei crede că fostul partener are legătură cu dispariția

”Era absolut normal ca Alexandra să nu fi luat legătura cu mine așa de dimineață. Nu aveam contact la fiecare oră.

Dar când am primit mai târziu mesajul că Alexandra nu și-a luat copilul adoptiv de la grădinița din Schwabach, am știut imediat: ceva nu este în regulă, povestește actualul partener al româncei, care dorește să rămână anonim.

El crede că Alexandra nu și-ar fi părăsit fetița adoptată în ruptul capului, pentru că o iubea foarte mult.

”Am aflat că a tot furat bani de la ea, din câte știu eu, împotriva lui este o creanță de jumătate de milion de euro. Este inteligent și întotdeauna cu zece pași înaintea tuturor”, spune bărbatul, convins că fostul partener al iubitei lui este implicat în dispariție.

Motivul posibil? ”Desigur, sunt speculații, dar e vorba și de răzbunare. A îndrăznit să-l părăsească. El acum vrea să demonstreze că are putere. Ea urma să aibă un copil cu alt bărbat și era cu adevărat fericită pentru prima dată – el nu poate să-i permită asta”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs