Germania. Poliția caută de 42 de zile o româncă însărcinată în 8 luni, care a dispărut fără urmă

Autor:

Data:

28673

Cazul Alexandrei R. îi înfioară până și pe anchetatori: nu există nicio urmă a acesteia și femeia era însărcinată în 8 luni când a dispărut.

Ea a fost văzută ultima oară vineri, 9 decembrie 2022, când și-a dus fiica adoptivă în vârstă de 2 ani la grădinița din Schwabach.

După acest moment, i s-a pierdut total urma. De notat faptul că partenerul ei i-a anunțat în aceeași zi dispariția.

Alexandra R. are 39 de ani și s-a stabilit în Germania în copilărie, alături de familia sa.

În momentul dispariției era însărcinată în opt luni și mai avea o fetiță, adoptată alături de fostul său soț, dar a cărei custodie îi fusese încredințată.

Lucra ca manager la o sucursală PostBank, dar se afla deja în concediu de maternitate când a dispărut.

Până în prezent au fost efectuate multiple operațiuni de căutare, inclusiv în Canalul Main-Dunăre, dar fără succes.

”Anchetatorii privesc cazul cu mare atenție. Mai ales pentru că Alexandra R. a dispărut fără a lua cu ea niciun obiect personal.

Acest lucru sugerează că ea nu s-a ascuns voluntar, așa că a fost fie un accident, fie o crimă”, declară un purtător de cuvânt al Poliției.

În urmă cu trei zile, polițiștii au descins în Sindersdorf, un cartier din Hilpoltstein, din districtul Roth, în Franconia Centrală.

Au fost prezenți la fața locului zeci de agenți, câini și, de asemenea, un elicopter al Poliției. S-au efectuat percheziții pe proprietate și într-o clădire care pare a găzdui un atelier auto sau un garaj.

În încercarea de a obține informații concludente pentru desfășurarea cazului, anchetatorii solicită publicului informații despre proprietarul unei mașini de lux, care ar putea avea legătură cu dispariția Alexandrei, scrie Bild.

”Cine a văzut Range Rover-ul negru pe 9 decembrie 2022 (vineri) între orele 5:00 și 18:00, conducând sau parcând în zona din jurul Europakai?” și ”Cine poate oferi informații despre persoanele care se aflau în mașină?”, sunt întrebările polițiștilor germani.

Leave a Comment