O româncă, în izolare în Maldive după ce a fost confirmată cu COVID-19: «Sunt singura infectată, asta stârnește curiozități» - video

08 Ian 2021 | scris de Monica Pavelescu

O româncă aflată în Maldive pentru a-și petrece vacanța a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și a intrat în carantină, departe de casă.

O româncă, în izolare în Maldive după ce a fost confirmată cu COVID-19: «Sunt singura infectată, asta stârnește curiozități» - video

"Am fost confirmată cu Covid după două săptămâni de când sunt aici, în Maldive, în vacanță, cu familia.

Sunt pe o insula privată, resort, în care sunt foarte puțini oameni, mai puțin de 100.

Sunt singură persoană confirmată, lucru care stârnește curiozități și face că lucrurile să pară mai complicate.

Momentan, starea mea e bună. Starea psihică când afli un asemenea rezult și ești în paradis cu virusul cu care toată lumea e în minte nu e tocmai bună, dar mă ajută soarele, oamenii de la hotel.

Staff-ul e extraordinar, se ocupă foarte bine de ce se întâmplă cu mine și cu familia. Fiecare suntem îngrijiți după nevoile speciale.

Soțul și fiica în camera separată, eu alături de ei, împreună avem acces la un loc foarte mare în care ne putem plimbă, auzi valurile oceanului. Putem stă la soare și sperăm să ajungem acasă cât mai repede posibil", a declarat Georgiana Spătaru pentru Digi 24.

Maldive este unul dintre locurile preferate de români pentru a-și petrece vacanța în această iarnă, deoarece acolo călătoriile nu sunt interzise din cauza pandemiei de coronavirus.


CLICK - Follow us on Google News