Diferența dintre noi și Europa, într-o benzinărie de pe o autostradă din Cehia

29 Iun 2020 | scris de Monica Pavelescu

Gesturi, reacții, înțelegerea unui eveniment într-un anumit context, civilizația, sunt toate elemente care îi diferențiază pe majoritatea românilor de majoritatea cetățenilor europeni.

Diferența dintre noi și Europa, într-o benzinărie de pe o autostradă din Cehia

De aceea poate tânjim în continuare, ca la începutul anilor 90 după o țară ca afară, nesesizând că schimbarea trebuie făcută în țara dinăuntru...

În acest sens este cât se poate de edificatoare postarea făcută pe Facebook despre o întâmplare petrecută la o benzinărie pe o autostradă din Cehia.

”Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete.

Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre. Personalul benzinăriei blochează ușile și cheamă poliția care a ajuns în 10 min.

Rezultat: fiecăruia din cei care erau înăuntru li s-a dat câte o mască și o amendă! Nu a scăpat unul! Benzinăria a fost redeschisă după dezinfecție. DIFERENȚA DINTRE NOI ȘI EUROPA!”


CLICK - Follow us on Google News