3dots.ro

Germania. Doi români împingeau mașina pe autostradă, atât de beți, încât au crezut că medicul venit să-i testeze îi va vaccina

Germania. Doi români împingeau mașina pe autostradă, atât de beți, încât au crezut că medicul venit să-i testeze îi va vaccina

Doi români a căror mașină a rămas fără combustibil pe o autostradă din Germania i-au uimit pe polițiști, atunci când s-au speriat de medicului venit să le ia probe de sânge pentru a vedea cât sunt de beți, crezând că o să-i vaccineze, relatează portalul de știri regionale Neumarkt Aktuell.

Cei doi români au fost observați chiar în prima zi a acestui an, în jurul orei 17.45, împingându-și mașina pe autostrada A3, între nodurile Neutraubling și Regensburg-Ost.

Cum niciunul dintre ei n-a recunoscut că ar fi șofat până să rămână fără combustibil, dând vina unul pe celălalt Întrucât inițial s-au acuzat unul pe celălalt că ar fi șofer, amândurora li s-a prelevat câte o probă de sânge.

Amândoi erau atât de beți, încât au presupus că medicul care a fost adus pentru le a preleva probele de sânge îi va vaccina împotriva COVID. Așa se face că inițial au reacționat violent, fiind speriați, dar în cele din urmă au fost convinși de polițiști că e vorba doar de un test de alcoolemie. 

Rezultatul testului a certificat faptul că românii erau bine afumați, fiecare dintre ei având o alcoolemie 2,5 la mie.

În plus, niciunul dintre cei doi nu a putut prezenta un permis de conducere, astfel încât acum e în curs o anchetă care urmează să stabilească dacă vreunul chiar avea dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

Cei doi români au fost eliberați, dar pe numele lor s-a deschis un dosar penal.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs