3dots.ro

Rona Hartner, bolnavă de cancer: ”E în stadiul patru, nu e bine. Când ești bolnav, te abandonezi lui Dumnezeu”

Rona Hartner, bolnavă de cancer: ”E în stadiul patru, nu e bine. Când ești bolnav, te abandonezi lui Dumnezeu”

La patru ani după ce s-a vindecat de cancer la colon, Rona Hartner trece printr-o perioadă extrem de dificilă, fiind diagnosticată, în urmă cu două săptămâni, i-a fost diagnosticată o nouă formă de cancer, la plămâni și metastaze la creier.

Deși boala este în stadiul patru, un stadiu foarte avansat, iar Rona Hartner nu renunță să lupte și să spere că va învinge din nou cancerul, mai ales cu ajutorul credinței.

”Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt șapte, și la glandele suprarenale au văzut metastaze.

Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța. O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă“, a declarat Rona Hartner.

Cântăreața a mărturisit că starea sa de sănătate nu e deloc bună, de aceea medicii i-au interzis orice activitate care ar putea să o afecteze și mai mult. Ca urmare, a întrerupt toate proiectele sale artistice.

”Mai aveam concerte, dar, din cauza problemelor de sănătate, medicii mi-au interzis să mai călătoresc cu avionul. Nu mai am voie nici măcar să conduc mașina, am un șofer care mă duce unde am treabă.

Nu mai am voie nici pe scenă, s-ar putea să fie nevoie de o pauză artistică, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp în care, din păcate, nu pot câștiga bani. Boala mi-a dat totul peste cap“, a povestit Rona Hartner.

Artista privește această nouă încercare drept un test divin și crede că rugăciunile și atitudinea pozitivă o vor ajuta și de această dată în lupta cu boala.

”Boala e în stadiul patru, nu e bine. Când ești bolnav, te abandonezi lui Dumnezeu. Nu știu ce deznodământ o să aibă această nouă boală, pneumonie, metastaze la cap, cancerul se comportă cam agresiv, dar Dumnezeu e mare!

Îl rog pentru un miracol, în fiecare zi fac rugăciuni: «Cancerule, ieși din mine!». N-am terminat misiunea pe pământ, am o voință proprie“, a mai declarat Rona Hartner pentru Playtech.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs