Rona Hartner, premoniția tulburătoare din timpul chimioterapiei care i-a prevestit sfârșitul

Rona Hartner, premoniția tulburătoare din timpul chimioterapiei care i-a prevestit sfârșitul

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață astăzi, la numai 50 de ani. Dumnezeu să o odihnească!

În vara anului 2023, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze. A urmat un tratament în Franța, iar efectele produse de ședințele de chimioterapie păreau să fie unele de-a dreptul miraculoase.

Rona Hartner anunța pe 16 octombrie că revine pe scenă. Se simțea fantastic și mărturisea că a trăit o experiență tulburătoarea, o viziune pe care care a avut-o într-un vis avut în timpul tratamentului.

În vis i-a apărut tatăl ei, din lumea de dincolo, care a chemat-o în ceruri. În acele momente, actrița spune că a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său spunându-i: ”Haide, fata mea!”.

În timpul aceleiași viziuni, Iisus însuși i-a adresat Ronei o întrebare care a făcut-o să mediteze asupra adâncimii credinței sale și a importanței iubirii divine în fața provocărilor vieții: ”Și dacă nu vreau să te vindec?”.

Răspunsul său a fost o rugăciune profundă, inspirată de un Psalm care subliniază că iubirea divină transcende viața însăși. Această legătură spirituală a avut un impact profund asupra evoluției stării sale de sănătate, marcând o schimbare benefică și semnificativă în cursul tratamentului.

”La un moment dat, în timpul chimioterapiei, a intrat corpul meu într-o degringoladă foarte mare și se plimba ceva rece, așa, prin spital, și nu era aerul condiționat, era așa o prezență, și l-am auzit pe tata din Rai spunând „haide fata mea!” și Iisus mi-a pus o întrebare cheie: „și dacă nu vreau să te vindec?!”

Mi-a pus o întrebare cheie și atunci am zis „facă-se voia Ta!””, declara nu demult Rona Hartner, care a lăsat în urmă o fată adolescentă.

”Asta e cea mai mare rugăciune. Când nu știi ce să faci, zici „facă-se voia Ta”.

În momentul acela mi-am adus aminte de un Psalm care zice: Doamne, iubirea ta este mai importantă decât viața! Dacă tu mă iubești e mai important decât viața!. Atunci am înțeles că Dumnezeu decide”, mărturisea Rona Hartner în emisiunea ”În oglindă”.

 

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories