Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un nume important în fotbal: E un mare antrenor, fost mare jucător. Extrem de insistent și de obraznic

Roxana Ciuhulescu, consilier al ministrului Sportului, fostă prezentatoare a emisiunii tv ProMotor, a dezvăluit faptul că a fost hărțuită de un personaj important din fotbalul românesc căruia nu a dorit să-i dezvăluie identitatea.

Întrebată dacă a fost căutată de fotbaliști în timp ce prezenta emisiunea ProMotor, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că un antrenor român, fost jucător important, a hărțuit-o și că a reușit cu greu, doar după ce l-a amenințat, să-l determine să înceteze.

”S-a întâmplat câtă vreme am făcut ProMotor. Au fost totuși 13 ani. De-a lungul timpului, am filmat cu fotbaliști, cu antrenori, cu finanțatori. Trebuie să recunosc că am fost curtată de oameni din fotbal.

A fost un antrenor, căruia nu o să-i dezvălui numele. A fost extrem de insistent și de obraznic. La un moment, l-am și înregistrat și l-am amenințat că fac totul public pe ProTV. S-a făcut liniște din acel moment. (…)

Mă suna și ziua, mă suna și noaptea. Era într-o perioadă în care eu eram singură. A profitat de acest lucru, s-a gândit: ”Lasă, e o păpușă blondă, o păcălesc eu cu statutul meu!”. E un mare antrenor, fost mare jucător. Culmea, una dintre prietenele mele era iubita lui.

Asta a fost situația cea mai jenantă. Venise cu obrăznicie și știi cum e… Dacă femeia acceptă, merge. Nu am acceptat. În momentul în care l-am înregistrat și i-am pus înregistrarea, s-a potolit”, a declarat Roxana Ciuhulescu la GSP Live.