O româncă din UK, mama a șase copii, ucisă de fostul soț, care s-a sinucis

O româncă din UK, mama a șase copii, ucisă de fostul soț, care s-a sinucis

O româncă, mamă a șase copii a murit alături de fostul ei soț într-o presupusă crimă, urmată de sinucidere, în locuința ei, în Anglia, relatează Metro.

După primele indicii luate în considerare de poliție, Vicala Gheorghe, în vârstă de 49 de ani, a fost înjunghiată mortal de Marian Gheorghe, de 52 de ani, iar ulterior bărbatul și-a luat viața.

Femeia a fost găsită grav rănită în casa ei de pe Caludon Road, Coventry, la primele ore ale dimineții de vineri.

Șase echipaje de salvare, inclusiv trei ambulanțe, au răspuns după primirea apelului de urgență, vineri dimineață.

”Am fost chemați în urma unor informații despre un atac produs prin înjunghiere pe Caludon Road din Coventry, la ora 5:30. La fața locului au fost trimise trei ambulanțe, doi ofițeri paramedici și mașina de îngrijire critică Air Ambulance.

La sosire, echipajele au găsit doi pacienți: un bărbat și o femeie. Bărbatul, care se afla într-o stare critică, primea deja suport vital de bază de la colegii din poliție, înainte ca personalul de la ambulanță să preia cazul și să înceapă imediat manevre avansate de resuscitare. Din păcate, el nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul la fața locului”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands.

”Pacienta, care suferise răni grave, a primit îngrijiri avansate de traumatologie de la medici, înainte de a fi transportată la Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire. La scurt timp după sosirea la spital, din păcate, a devenit clar că nu a putut fi salvată și s-a confirmat decesul”, a mai spus oficialul.

”Cei doi erau foști soți, iar autopsia criminalistică va avea loc săptămâna viitoare, pentru a stabili cauzele morții. Continuăm cercetările pentru a aflau exact ce s-a întâmplat, dar în această etapă credem cu tărie că Marian a rănit-o pe Vicala și apoi pe el însuși. Nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident, în acest stadiu al anchetei”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands.

 

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

Mărturia unei supraviețuitoare a accidentului produs de Vlad Pascu: ”Dreptate ar fi ca el să facă pușcărie câți ani aveau împreună Roberta și Sebi”

Cristina I. e unul din cei trei studenți răniți în accidentul produs de Vlad Pascu în noaptea de 19 august anul trecut, în localitatea 2

De ce sunt românii așa? ”Mai bine o duceam la un cămin de copii! Și mi-a zis nevasta-mea…”

În afara dependenței pe care o aduce unora, internetul și-a dovedit utilitatea prin furnizarea unor informații utile, accesului facil la educație, cultură și cumpărături. Urmare

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Dănuț Lupu, despre viața în penitenciar: ”Pentru ei nu face nimeni nimic, nu-i ajută nimeni! Sunt foarte mulți din ăștia în pușcărie!”

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de Gazeta Sporturilor despre cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor

Cum e să meditezi copiii miliardarilor? O profesoară povestește experiența din Dubai: ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”

O profesoară britanică a ales să facă o schimbare în carieră, mutându-se în Emiratele Arabe Unite, unde a oferit meditații copiilor provenind din familii extrem