Trei tineri, între Omu și Babele, au sunat la 112. Salvamont: Cu un tupeu de nedescris, au început să-i înjure la telefon pe salvatori

30 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Trei tineri care se aflau pe munte au sunat la 112 şi au spus că unul dintre ei s-a rănit la un deget, aflându-se pe poteca turistică dintre Omu si Babele.

Trei tineri, între Omu și Babele, au sunat la 112. Salvamont: Cu un tupeu de nedescris, au început să-i înjure la telefon pe salvatori

Însă serviciul Salvamont spune că aceştia i-au înjurat pentru că nu ar fi intervenit mai rapid, iar aceştia ar fi vrut de fapt să fie transportaţi la maşina lor, care se afla la Padina.

Trei tineri din Bucureşti, care se aflau pe un traseu montan între Omu și Babele, au sunat la 112 şi au anunţat că unul dintre ei s-a accidentat la deget.

Ei au solicitat ajutorul salvamontiştilor, dar au început să-i certe şi să-i înjure pe salvatori deoarece nu se grăbesc.

Ulterior, s-a dovedit că tinerii au apelat la Salvamont pentru că voiau de fapt să fie transportați până la maşina lor. 

”Trei băieţi de 20 de ani din Bucuresti au "pus pe jar" salvamontiştii din Buşteni, Dâmboviţa şi Prahova pentru ca unul dintre ei a căzut pe poteca turistică între Omu şi Babele şi s-a lovit la un deget.

Cu un tupeu de nedescris, aceştia au început să-i înjure la telefon pe salvatori şi să-i certe că nu ajung mai repede la ei.

Pentru că la intervenţie au participat un echipaj al jandarmeriei şi un poliţist din Dâmboviţa, ulterior s-a aflat şi motivul adevărat pentru care cei trei au sunat la 112: aceştia voiau să ajungă cât mai repede şi fără efort la maşina parcată în Padina.

Aşa s-au gândit că salvamontiştii au datoria să facă pe taximetriştii şi să-i transporte de urgenţă acolo unde au ei nevoie. Aşa că salvamontul şi-a făcut datoria, iar jandarmii i-au condus pe cei trei la secţie.

Da... ce să mai spunem.... o poveste frumoasă la început de iarnă”, spun cei de la Salvamont Buşteni.

 


CLICK - Follow us on Google News