Spania. Răzbunarea unei românce: A spart o gelaterie în fiecare zi, timp de două luni, pentru a mânca înghețată – video

Spania. Răzbunarea unei românce: A spart o gelaterie în fiecare zi, timp de două luni, pentru a mânca înghețată - video

O româncă rezidentă din Spania a fost arestată după ce poliția iberică a identificat metodă inedită pe care o găsise pentru a se răzbuna pe patronul care o concediase

O româncă și o spanioloaică, amândouă în vârstă de 23 de ani, au fost arestate în Spania după ce au jefuit o gelaterie cunoscută din Palma, La Lonja, în fiecare zi, timp de două luni.

Totul ar fi pornit după ce cele două tinere fuseseră concediate de către patronul localului.

Proprietarul gelateriei, Ricardo Falcone a declarat pentru publicația Ultima Hora că două femei, foste angajate, dintre care una româncă, pătrundeau în incintă atunci când locația era închisă, folosind o copie a cheii localului.

Cele două femeii se pare că furau sume mici de bani și mâncau înghețată, iar prejudiciile pe care le-au provocat gelateriei în cele două luni de activitate ”subversivă” se încadrează între 10.000 și 15.000 de euro.

Gelateria avea instalate camere de supraveghere, dar, pentru că nu existau urme ale unei efracții, patronul bănuia că angajații îl fură și a verificat doar înregistrările video din timpul programului de lucru.

După ce, în mod accidental, le-a surprins pe o înregistrare video pe cele două femei în incinta gelateriei, după ce ziua de muncă se terminase, mai mulți angajați le-au așteptat pe cele două pentru a le prinde în flagrant.

Ulterior, patronul a sunat la Poliția Națională, care a trimis o patrulă și le-a arestat pe cele două suspecte.