Satu Mare. O familie de români stabilită în strănătate a plecat fără să plătească masa la un restaurant. Ulterior, au trimis banii și 20 de lei bacșiș – video

O familie cu trei copii a luat masa la un restaurant din Satu Mare. După ce au terminat de mâncat, ei s-au ridicat de la masă și au plecat, dar fără să plătească consumația. Ba, mai mult, au mai luat și două sticle de apă din frigider înainte de a părăsi restaurantul.

Reprezentanții localului făcut publice imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

"Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească. La ieșire au mai sustras două sticle de apă.

Este vorba despre tipul cu tricou alb și doamna în rochie neagră. Cine ne ajută va avea o cina gustoasă din partea restaurantului. Vă mulțumesc", au scris reprezentanții restaurantului.

După ce imaginile au devenit virale pe internet, jurnaliștii de la PresaSM au descoperit că familia respectivă venea din Iași, capul familiei fiind poreclita ”Elvețianu”, și era în drum spre Occident. Înainte de a ieși din țară, au simțit nevoia să mănânce bine, dar și fără să plătească…. 

După ce imaginile în care apăreau plecând din restaurant au fost făcute publice, ei i-au contactat pe reprezentanții localului și au trimis banii pentru tot ce au consumat, câteva sute de lei. În plus, au lăsat și un bacșiș de 20 de lei…