Reacţia trecătorilor în faţa unei femei căzute în mijlocul drumului. «În altă ţară nu vezi aşa ceva, oamenii te ajută când ai probleme»

04 Iun 2021 | scris de Anita Raicu

Umanitatea a fost atât de intens bombardată cu informații care să șocheze, gen ”știrile de la ora 5”, astfel încât pare să fi fost deposedată în mare parte de compasiunea pe care semenii ar fi trebuit s-o manifeste unul față de celălalt...
 
O femeie a căzut în mijlocul drumului, joi seara, în Satu Mare, pe o arteră circulată intens. Reacţia şoferilor, dar şi a pietonilor a fost una surprinzătoare.

Reacţia trecătorilor în faţa unei femei căzute în mijlocul drumului. «În altă ţară nu vezi aşa ceva, oamenii te ajută când ai probleme»

Joi seara, 3 iunie 2021, o femeie a căzut în mijlocul drumului, pe arteră intens circulată din Satu Mare, dar nimănui nu i-a păsat, timp de mai multe minute, deşi în tot acest timp prin zonă au trecut zeci de maşini şi zeci de pietoni.

Incidentul a avut loc pe Aleea Prahovei, în apropiere de intersecţia de la Crinul, notează PresaSM

În cele din urmă a oprit un şofer. El s-a dat jos din autovehicului pe care-l conducea şi a protejat victima cu maşina sa, ale cărei lumini le-a pus pe avarii și a sunat la Poliţia Locală şi la Ambulanţă.

O mașină de salvare a ajuns în câteva minute şi a salvat victima, pe care a transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe.

”Un singur şofer a oprit. A protejat persoana căzută cu propria maşină, care era pe avarii, apoi a sunat la 112. Poliţia Locală a ajuns sub două minute, apoi ambulanţa”, a spus un martor pentru PresaSM.

Un alt martor şi-a exprimat surprinderea pentru cele întâmplate. ”În altă ţară nu vezi aşa ceva, oamenii te ajută când ai probleme. Aici fiecare e pe cont propriu”, a spus bărbatul.


CLICK - Follow us on Google News