Satu Mare. Mascaţii au greşit adresa şi au intrat în apartamentul a doi bătrâni bolnavi. Unul dintre ei a leșinat de frică

Confuzie în Carei, în timpul unor  percheziți. Mascații au greșit adresa și au intrat într-un apartament în care se aflau doi bătrâni. Femeia a avut nevoie de îngirjiri medicale după ce a leșinat la vederea forțelor speciale, potrivit opiniadecarei.com.

Apartamentul la care jandarmii trebuiau să ajungă era… cu un etaj mai jos.

”Gafă…. Care putea să sfârșească tragic, mama în prag de infarct, inconștientă, tata post AVC imobilizat… Competența și umanitatea au lipsit cu desăvârșire…. Căci în această ignoranță fatidică nu găsesc alte cuvinte ca să descrie tabloul complet al erorii”…., a scris fiica celor doi vârstnici, pe pagina sa de Facabook.

Ea a mai precizat că s-a adresat deja unui avocat pentru a sancționa autoritățile.

În timp ce fiica celor doi spune că mama sa nu a primit primul ajutor, autoritățile spun că jandarmii au fost cei care au sunat la 112 și au rămas alături de femeie până la ajungerea echipajului medical.

Jandarmeria a reacționat și a declarat că prima data mascații au bătut la ușă și nu li s-a deschis. Atunci ei au forțat ușa, nu au spart-o cu berbecele.

În acel moment femeia a leșinat. Mascații au fost cei care au sunat la 112 și au cerut ajutor medical.