Satu Mare. Psihologă, găsită cu gâtul tăiat în casă. Cine este asasinul și cum a încercat să-i înșele pe polițiști

Satu Mare. Psiholoagă, găsită cu gâtul tăiat în casă. Cine este asasinul și cum a încercat să-i înșele pe polițiști

O femeie din Satu Mare, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită moartă sâmbătă, 1 iulie, cu gâtul tăiat, în propria locuință. Anchetatorii au reușit să-l captureze pe asasin la scurt timp de la comiterea faptei.

Victima, care fusese de profesie psiholog, activând în urmă cu câțiva ani în urmă la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean, a fost găsită într-o baltă de sânge de un bărbat care îi efectuase lucrări de renovare în apartament. El a fost și cel care a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile, relatează presasm.ro.

Bărbatul a povestit că a sunat-o pe femeie, și el, și soția sa, pe care obișnuiau să o viziteze, dar că aceasta nu a răspuns, toată ziua, la telefon. Din acest motiv, el a mers să vadă ce să întâmplat.

Anchetatorii nu au crezut în varianta prezentată, descoperind în urma cercetărilor, așa cum bănuiau de la început, că asasinul este chiar muncitorul care renovase apartamentul.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Conform sursei citate, declarația unei vecine a victimei ar fi avut o mare pondere în desfășurarea anchetei. Femeia a mărturisit cî sâmbătă, în jurul orei 17.20 ar fi auzit-o pe victimă strigând: ”Lasă-mă! Lasă-mă!”. Astfel, ceea ce spune suspectul, că femeia nu a răspuns la telefon toată ziua, pică în fața acestei afirmații.

În timpul audierilor, criminalul a mărturisit fapta. Din câte se pare, conflictul între el și victimă ar fi fost legat de bani.

Cei doi nu au reușit să se înțeleagă în ceea ce privește suma pe care victima ar fi trebuit să i-o dea criminalului, care i-a reabilitat recent apartamentul. În momentul în care se certau, bărbatul și-ar fi ieșit din minți și i-ar fi tăiat gâtul.