Satu Mare. Un bărbat a furat un taxi după o ceartă pe banii de cursă și, la scurt timp, a lovit un bloc și a murit

Satu Mare. Un bărbat a furat un taxi după o ceartă pe banii de cursă și, la scurt timp, a lovit un bloc și a murit

Un bărbat de 28 de ani și-a pierdut viața în cursul acestei dimineți într-un accident rutier din Satu Mare. El furase maşina unui taximetrist, după ce se certaseră despre costul cursei, şi a intrat cu autoturismul într-un bloc, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

”Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, pe fondul unor neînţelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul şi cu peretele unui bloc de locuinţe. Din producerea impactului a rezultat decesul bărbatului de 28 de ani”, precizează IPJ.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat 12 cadre militare, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat şi sprijinul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

”La locul evenimentului, echipajele prezente au identificat o persoană cu vârsta aproximativă de 30 ani, aflată în stop cardio-respirator. Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la faţa locului”, a precizat ISU la momentul deplasării la fața locului.

Pe durata intervenţiei, pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories