3dots.ro

Raport psihologic despre criminala din Saturn: ”Nu are regrete, le mimează. Parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte”

Raport psihologic despre criminala din Saturn: ”Nu are regrete, le mimează. Parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte”

Raportul psihologic al Loredanei, adolescenta care și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă, în urmă cu o săptămână, în Saturn, a fost finalizat, iar concluziile prezentate sunt tulburătoare.

Conform unor surse din cadrul anchetei, citate de Cancan, se pare că Loredana a nu are nici cea mai mică urmă de regret pentru fapta comisă, iar modul în care a acționat conturează tot mai clar profilul psihologic al unui criminal în serie.

“Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie.

Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce facea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul.

Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă pentru sursa citată.

Specialistul a mai constatat, în urma discuțiilor purtate cu adolescenta, că aceasta nu o avut nicio clipă intenția să o salveze pe Alina.

Din contră, timp de 30 de minute, a privit-o în ochi cum se stinge, lucru pe care, susține raportul psihologic, îl fac doar criminalii în serie, care dau dovadă de sadism.

De asemenea, se pare că nu a fost vorba despre un moment de nebunie al tinerei, despre care spune că are profilul unui psihopat.

“Fata pare a avea profil de psihopat. În niciun caz nu a fost un moment de nebunie.

Nu a avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze. Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare.

Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maieu si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie”, mai arată sursa citată.

Psihologul a mai explicat și de ce crede că fata nu are pic de regret pentru fapta comisă

„Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie. Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie.

Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs