3dots.ro

Marius Manole îi aruncă vorbe grele lui Victor Ciutacu: Prezentatoru’ lu’ pește prăjit, neam de neamul tău n-a muncit cât am muncit eu!

Marius Manole îi aruncă vorbe grele lui Victor Ciutacu: Prezentatoru’ lu’ pește prăjit, neam de neamul tău n-a muncit cât am muncit eu!

Din articol:

Un scandal de-a dreptul incendiar e pe cale să delecteze în scurt timp amatorii de vorbe grele…

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, actorul Marius Manole comentează declarațiile făcute de jurnalistul Victor Ciutacu, referitoare la implicarea sa în mai multe proiecte ale fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu.

Enervat de comentariile făcute de Ciutacu în emisiunea sa de la România TV, Marius Manole, drept dovadă în acest sens se pot aduce numeroasele greșeli de ortografie din postare, răspunde caustic, învinuindu-l pe realizatorul tv de minciună și dezinformare.

De asemenea, Manole mai precizează că intenționează să-l dea în judecată pe Ciutacu, probabil pentru calomnie.

”Aud ca domnul Victor Ciutacu ( si cand spun asa exagerez, ca nu e decat un nesimtit vandut) insinuează într-o emisiune de la un post de televiziune ( si ea vanduta) ca as fi castigat bani de pe urma lui Vlad Voiculescu.

Pe langa faptul ca neam de neamul tau n a muncit cat am muncit eu, prezentatoru’ lu’ peste parajit, afla ca sunt mandru ca am sustinut acea cauza pentru copiii bolnavi de cancer si ca nu am luat niciun ban pentru asta.

Dar tu nu ai cum sa intelgi asa ceva, ca de cand te stiu esti doar un mincinos notoriu platit din banii partidelor, deci din banii noatri. Si tu si televiziunea aia a ta.

Si mai afla ca te dau in judecata, sa terminam povestea asta asa cum se cuvine. Si ca sa va dau si subiect pentru seara asta. Cred foarte tare in nevinovatia lui Vlad!!!”, a scris Marius Manole pe pagina sa de Facebook.

Până în acest moment, Victor Ciutacu nu i-a oferit un răspuns lui Marius Manole, dar cu siguranță va veni unul…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs