Spartacus Idolu Fetelor, scandalagiul din Rahova, după o noapte la arest: «Ami pare rau la domni politisti»

20 Apr 2020 | scris de Monica Pavelescu

După ce din vorbe s-a războit cu Poliția, ”Spartacus Idolu Fetelor”, așa cum a găsit de cuvință să-și spună cel de la care a pornit scandalul din cartierul bucureștean Rahova, a fost nevoit să-și ceară scuze prin intermediul Facebook.

Spartacus Idolu Fetelor, scandalagiul din Rahova, după o noapte la arest: «Ami pare rau la domni politisti»

Spartacus idolu fetelor este  cel care a început scandalul din cartierul Rahova, de noaptea trecută, atunci când sute de membri ai forțelor de ordine au intervenit pentru a-i liniști pe cei care s-au luat la bătaie cu polițiștii chemați de vecinii exasperați.

Într-o sesiune video transmisă live pe Facebook, făcută înainte ca polițiștii să descindă în cartier, Spartacus idolu fetelor, înconjurat de câțiva tineri, era ferm convins că își urma destinul urmând să fie liderul unei răzmerițe și striga către polițiști: 'Așteptăm Poliția! Să vină Poliția! Revoluție! Revoluție!'.

Provocările 'spartanilor' au fost auzite de forțele de ordine, iar în scurt timp, sute de polițiști și jandarmi au decins în cartier pentru a restabili liniștea și ordinea publică. Pentru a-i liniști pe scandalagii, polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă.

Zeci de petrecăreți au fost săltați și duși la Poliție pentru audieri, printre aceștia numărându-se și Spartacus, cel care a inițiat scandalul.

În această dimineață, după o noapte petrecută în arestul Poliției, tânărul a revenit cu un mesaj de pace.

"Ami pare rau la domni politisti", a scris Spartacus pe Facebook.

spartacus-scandal-rahova-scuze-politisti


CLICK - Follow us on Google News