3dots.ro

Sebastian Ghiorghiu, un tânăr milionar la 24 de ani: ”200.000 de dolari sunt mărunțiș”

Sebastian Ghiorghiu, un tânăr milionar la 24 de ani: ”200.000 de dolari sunt mărunțiș”

DailyMail comentează afirmațiile unui american cu origini românești care a bulversat internetul după ce a afirmat că orice tânăr care se respectă ar trebui să-și permită să-și cumpere, la 20 de ani o mașină sport.

Sebastian Ghiorghiu are 24 de ani și este născut în Statele Unite, la Detroit, dar părinții lui sunt originari din România.

El susține că a realizat performața de a fi câștigat 8 milioane de dolari în doar șase ani din diverse ”aventuri” antreprenoriale, precum crearea unei agenții de publicitate pentru Google, Youtube și ”drop-shipping” – o practica de comerț electronic ce constă în acceptarea comenzilor clienților, fără a avea la dispoziție stocuri reale.

”Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo”.

”Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo.

200.000 de dolari sunt mărunțiș, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată.

Oamenii care vor spune că nu sunt realist, să o s….””,, a spus Sebastian Ghiorghiu într-un podcast pe contul său de Youtube, care are 825.000 de abonați.

După cum era de așteptat declarațiile lui Sebastian Ghioghiu au stârnit o furtună de comentarii negative pe Twitter.

Un comentator l-a acuzat pe Ghiorghiu că nu a lucrat niciodată ”o zi în viața lui. ”Dacă tata mi-ar fi dat bani de Lamborghini, nu aș mai fi lucrat la Taco Bell”, i-a răspuns, indirect,  într-o postare pe Instagram.

Părinții lui Sebastian Ghiorghiu s-au mutat în SUA din România în anii 1980. El a avut diverse slujbe în liceu, de la Taco Bell la o spălătorie auto.

El a mai povestit în cadrul unui podcast publicat despre problemele cu banii pe care le avea familia lui, când era copil. Expresia ”nu avem bani” i-a bântuit copilăria și l-a ambiționat să-și dorească să facă mulți bani. Tocmai de aceea și-a dorit să ajungă neurochirurg, știind că e una dintre cele mai bine plătite meserii.

Însă în timp ce lucra la spălătoria auto, influencer-ul a cumpărat un Infiniti G35, care l-a inspirat să înceapă să facă afaceri cu mașini.

Apoi a renunțat la ideea de a face facultatea de medicină și a început să vândă proprietăți imobiliare, după ce a dat peste un coleg influent în domeniul finanțelor care obține un „venit pasiv” prin vânzarea de case și închirierea de proprietăți.

”Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc. Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”, a descris Sebastian Ghiorghiu despre ce l-a inspirat.

La vârsta de 19 ani, tânărul pune că a câștigat în jur de  70-80.000 de dolari, net, datorită muncii sale în domeniul imobiliar, canalului YouTube și dropshipping-ului.

În prezent, el spune că ar fi făcut între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună, conform unui alt clip postat pe Youtube.

Totuși, el aspiră să ajungă și mai departe. „Un milion pe lună ar fi cu siguranță un record pentru mine”, a declarat Ghiorghiu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs