3dots.ro

Un fost secretar de stat în Guvernul Dăncilă a ajuns șaman într-o junglă din Ecuador și face ”vindecări” – video

Un fost secretar de stat în Guvernul Dăncilă a ajuns șaman într-o junglă din Ecuador și face ”vindecări” – video

Odată ieșiți din politică, unii aleg să fie bucătari pe YouTube, alții șamani.. Un fost secretar de stat în Guvernul Dăncilă, Victor Alexeev, locotenent-colonel de Poliție în rezervă, fost președintele PSD Republica Moldova, a ajuns șaman în Ecuador!

Alexeev își prezintă activitatea într-un clip video publicat pe pagina sa de Facebook și anunță că dorește să fondeze un centru de ”medicină ancestrală” și în România.

”Fondez aici un institut de cercetare”, afirmă Alexeev, în înregistrarea în care apare la bustul gol, tatuat, în timp ce trage pe nas un praf de tutun și ierburi și neagă faptul că ar fi fugit din România.

”Îmi doresc foarte mult să am o înțelegere în Parlamentul României, în Parlamentul Republicii Moldova, în ambele guverne, și poate ne permitem noi să construim un centru care va fi unic în lume cu această medicină ancestrală.

Dacă nu se poate să am această înțelegere voi rămâne în Ecuador. Este foarte departe, dar îmi doresc pentru poporul meu să las o moștenire și aș putea să o las dacă aș avea această înțelegere la oamenii politici”, afirmă fostul secretar de stat.

Alexeev susține că, în zona în care se află, în Ecuador, există multe vile în care au loc ritualuri cu tratamente șamanice, la care participă directorii unor mai companii din SUA, dar și șefi de state.

”Eu cunosc aici vile închise unde intră doar automobilele de servire. Au heliport și intră doar stăpănii. Acești oameni îi cunoșteți toți. Sunt CEO de la Silicon Valley, sunt alte corporații pe care le cunoașteți foarte bine.

Toți CEO o dată în an vin aici, în jungla ecuadoriană și își iau acest tratament ancestral. Cunosc și șefi de stat care au fost aici”, mai afirmă fostul secretar de stat.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU