Șeful Agenţiei Naţionale Antidrog: Nu pot să spun adevărul. Mă fac ăia zob

16 Sep 2022 | scris de Ioana Tomozei

Cristian Georgel Ivan, împuternicit în funcția de șef al Agenţiei Naţionale Antidrog, a reușit să ne ofere o imagine clară asupra modului în care atât el, cât și agenția pe care o conduce, fac față îndatoririlor pe care ar trebui să le îndeplinească.

Șeful Agenţiei Naţionale Antidrog: Nu pot să spun adevărul. Mă fac ăia zob

Într-o conferință de presă, domnul Cristian Georgel Ivan nu a reușit să față facă unor întrebări a instituției pe care o conduce s-a bâlbâit în fața unor întrebări simple despre fenomenul consumului de droguri: ”Nu pot să spun adevărul!”

Concret, atunci când a fost întrebat de problema consumului de droguri, oficialul Agenţiei Naţionale Antidrog a declarat:

”Nimeni nu-şi mai doreşte să… aaa, vorbesc prostii, că mă fac ăia zob. Mă fac ăia zob. Dar asta e, am intrat, joc”, a spus Ivan.

Când a fost întrebat ce a vrut să zică oficialul ANA a precizat: ”Păi adevărul, dar nu pot să-l zic”.

Agenția ar trebui să combată și să prevină consumul de droguri, dar fenomenul capătă o amploare tot mai mare.

Instituția are un buget de 32 de milioane de lei pe an, dar 26 de milioane se duc pe salarii, iar oricum numărul angajaților este insuficient.

”Nu, n-am trac, dar nu ştiu, că trebuie să spun lucruri, să nu deranjez pe nimeni, asta e problema mea.

Ce să spun? Că e o mizerie? Că nu ai cum să te dezvolţi niciodată cu cinci oameni?

Pui chestia asta pe post şi am terminat balamucul. Nu ai cum să faci prevenire cu cinci oameni”, a mai precizat Cristian Georgel Ivan pentru Observator.


CLICK - Follow us on Google News