Șeful Poliției Capitalei a rămas fără permis de conducere pentru trei luni

Chestorul Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a rămas fără permis de conducere după ce polițiștii rutieri au constatat că depășise cu mult limita de viteză, în localitate. Ofițerul a dat deja examen pentru reducerea perioadei de suspendare.     

Chestorul Bogdan Berechet a fost oprit de un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Argeș în 5 august. Șeful Poliției Capitalei era liber atunci și se îndrepta spre casă, în Pitești.

Polițiștii i-au comunicat ofițerului că a depășit cu peste 50 de kilometri pe oră viteza permisă de lege pentru sectorul de drum respectiv, motiv pentru care i-au reținut permisul pentru 90 de zile și l-ar fi amendat cu 1.300 de lei.

Potrivit unor surse din Poliție, Bogdan Berechet nu ar fi încercat să negocieze cu polițiștii, chiar dacă aceștia l-au recunoscut, mai ales că a lucrat, timp de zece ani, în structurile IPJ Argeș.

Ulterior, Berechet a susținut și examenul teoretic, pentru reducerea suspendării permisului cu o treime, și ar fi promovat proba, astfel că sancțiunea i-a fost redusă de la 90 de zile la numai 60 de zile.