3dots.ro

Şefa de cabinet a lui Dumitru Buzatu a asistat la flagrant şi a leşinat când şi-a văzut şeful în cătuşe

Şefa de cabinet a lui Dumitru Buzatu a asistat la flagrant şi a leşinat când şi-a văzut şeful în cătuşe

O informație de ultimă oră indică faptul că, la momentul în care Dumitru Buzatu, șeful Consiliului Județean Vaslui a fost prins primind o mită în valoare de 1,25 de milioane de lei, șefa sa de cabinet a acestuia se afla în apropiere, într-un alt vehicul, și a asistat la intervenția polițiștilor de la Anti-Corupție,.

Șefa de cabinet a lui Dumitru Buzatu participase, anterior, la întâlnire pe care a avut-o șeful CJ Vaslui cu Emil Savin, omul de afaceri care a denunțat mita în acest caz, apoi au plecat în mașini diferite.

În momentul în care Buzatu a fost a fost oprit de ofițerii Direcției Naționale Anticorupție, iar mașina lui a fost percheziționată, ea

„Este important să menționăm faptul că informațiile oficiale spun că femeia respectivă este șefa de cabinet a lui Dumitru Buzatu.se afla într-o altă mașină, cu un apropiat al lui Buzatu.

Sesizând intervenția polițiștilor, femeia s-a speriat și a leșinat, iar atunci când și-a revenit, l-a văzut pe Dumitru Buzatu cu cătușele la mâini, condus de ofițerii de poliție, informează Antena 3 CNN.

Dosarul lui Dumitru Buzatu a ajuns astăzi la Curtea de Apel din Iași, unde urmează să fie judecată contestația acestuia împotriva măsurii de arest preventiv

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs