România, stat de drept? Șefii Poliţiei, întâlniri de taină, într-o biserică, cu membrii familiei Duduianu

12 Aug 2020 | scris de Monica Pavelescu

România nu mai e de mult un stat de drept, a alunecat periculos spre o zonă mlăștinoasă în care regulile și legile sunt făcute să fie respectate doar de unii. Iar un astfel de stat nu se poate impune în fața elementelor antisociale decât prin rugăminți, așa cum se pare că a procedat Poliția Română...

România, stat de drept? Șefii Poliţiei, întâlniri de taină, într-o biserică, cu membrii familiei Duduianu

Moartea interlopului Emi Pian a scos la iveală mai multe nereguli ignorate de autorităţi: printre altele priveghiul liderului clanului Duduianu care nu putea fi organizat, potrivit legii, la domiciliul acestuia.

De parcă nu ar cunoaşte legea, autorităţile prezente la faţa locului nu au luat nicio măsură. Mai grav este că acolo a fost şi şeful Poliţiei Capitalei, însă s-a comportat ca şi când nu ar cunoaşte legea.

Conducerea Poliţiei Române l-ar fi convocat, noaptea târziu, într-o biserică, pe Elvis Pian, fratele interlopului Emi Pian, ucis săptămâna trecută, pentru a-l ruga să-şi scoată cât mai repede fratele decedat din casă, pentru ca Poliţia să nu se facă de râs, scrie cotidianul Adevărul.

Elvis Pian a povestit că în noaptea de 8 spre 9 august, şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, ar fi mers acasă la el, după miezul nopţii. 

Cei doi l-au rugat pe Elvis Pian să meargă cu ei la o biserică, acolo unde erau aşteptaţi de şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu.

Mai departe, Vasilescu l-ar fi rugat pe interlop să îşi scoată fratele decedat din casă cât mai rapid cu putinţă, pentru ca Poliţia să nu se facă de râs din pricina faptului că nu a dispus sancţiuni împotriva interlopilor. 

Incalificabil și rușinos pentru Poliție!


CLICK - Follow us on Google News