O femeie care aruncă cojile de semințe pe jos, în tren: Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? - video

11 Iun 2019 | scris de Monica Pavelescu

O călătoare ce mânca semințe în tren și arunca, nonșalant, cojile pe podeaua compartimentului, a fost filmată și luată la rost de o tânără.

  • O femeie care aruncă cojile de semințe pe jos, în tren: Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? - video

”Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, îi spune tânăra nesimțitei.

Femeia a negat că a aruncat cojile pe jos și a ripostat spunându-i tinerei să-i fie rușine că îi face observație, pentru că este mai în vârstă decât ea.

”Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine”, spune aceasta în filmare.

Până la urmă, femeia recunoaşte că sunt câteva coji de seminţe aruncate pe jos, dar susţine că tânăra nu avea voie să-i facă observație pentru că este mică: ”Da, sunt câteva coji de seminţe. (...) Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil“. O logică ce pare să spună că lipsa de bun-simț trebuie să fie acceptată odată cu înaintarea în vârstă...

În tot acest timp, în conformitate cu civismul pe care îl demonstrează românii, niciun alt călător nu a intervenit în discuţia dintre cele două.

SHARE