Simona Halep împlineşte 32 de ani. Avocatul său dezvăluie planul care ar putea duce la revenirea sa în viața sportivă

Simona Halep împlineşte 32 de ani. Avocatul său dezvăluie planul care ar putea duce la revenirea sa în viața sportivă

Simona Halep împlinește astăzi 32 de ani. La mulți ani!

Dacă până anul trecut totul a fost aproape minunat în viața și în cariera sportivei noastre, în ultima vreme, lucrurile s-au deteriorat. 2022 a fost un an cenușiu, 2023 e negru iar viitorul nu arată nici el prea bine pentru jucătoarea de tenis.

Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep susţine că suspendarea sportivei românce a fost nedreaptă pentru că este clar, din punctul său de vedere, faptul că substanţa descoperită în corpul ei provine dintr-o contaminare şi, mai ales, pentru că nu i-ar fi adus niciun beneficiu din punct de vedere al îmbunătățirii capacității sale sportive.

Apărătorul Simonei Halep  afirmă că intenţionează să prezinte, din nou, la TAS, aceste dovezi.

„Nu cred că trebuie să fii un mare expert să înţelegi că o concentraţie într-o probă de urină la trei zile după un test negativ, atât de mică, nu poate să provină din altceva decât dintr-o contaminare. Tot astfel, faţă de nivelul de roxadustat detectat în proba respectivă e clar că nu poate fi vorba să o fi ajutat pe Simona, sub nicio formă, din punct de vedere sportiv.

Pentru un asemenea suport, Simona ar fi trebuie să ingereze această substanţă o perioadă constantă şi anumite cantităţi, ceea ce nu e cazul aici. Evident că aceste lucruri o să fie o dată în plus expuse în faţa TAS şi avem speranţe că un tribunal cu adevărat independent o să ia în considerare toate aceste elemente.

E adevărat, Simona nu a completat acest formular pentru testul din 26 august, test negativ, dar l-a completat, însă, pentru testul din 29 august care este testul pozitiv şi testul care a generat dosarul roxadustat. Simona a menţionat în mod clar acolo faptul că începuse să ia aceste noi suplimente şi cred că acest lucru elimină orice fel de interpretare”, a declarat Bogdan Stoica, avocatul Simonei, la Antena 3 CNN.